Društvo Specijalni industrijski proizvodi d.o.o. se bavi proizvodnjom i montažom alatnih glodalica za obradu metala, te održavanjem, popravkom, remontom i retrofitingom strojeva za obradu metala (glodalica,tokarilica, obradnih centara i proizvodnih linija), te projektima vezanim uz metaloprerađivačku industriju po sistemu „ključ u ruke“.

Poslujemo na lokaciji Fallerovo šetalište 22 (krug tvornice KONČAR), u Zagrebu.

Proizvodnja i montaža alatnih glodalica tipa M 100 (ALG 100, popularnih „Stotki“), i M434 namjenjena je za inozemno, ali i za domaće tržište. Glodalice se rade u klasičnoj, NC i CNC izvedbi, a njihova primjena je u strukovnim školama, tehničkim fakultetima, ali i alatnim radionama metaloprerađivačkih poduzeća.

Kao još jedan bitan segment poslovanja, ističemo zastupanje, servis i prodaju proizvoda i rezervnih dijelova naših poslovnih partnera, tvrtki Dr. Johannes HEIDENHAIN GmbH, AXA Entwicklungs- und Maschinenbau GmbH, TOS KURIM, HEGENSCHEIDT, NENCKI te MACMON Werkzeugmaschinen GmbH.

Naši kvalificirani i visokoobrazovani djelatnici imaju veliko iskustvo, a svaki će posao izvršiti u najkraćem roku uz vrhunsku kvalitetu usluge.

Dakle, ukoliko Vam je potreban novi alatni stroj, njegov rezervni dio, održavanje, preventivni pregled, remont, retrofiting,ili samo brz i kvalitetan servis, mi smo TU za Vas.

Lista referenci je dugačka pa navodimo samo najznačajnije:

Prostor
Prostor
Prostor
Prostor